Viser 1–180 af 273 resultater

Gamer headset

Et godt gamer headset er nærmest uundværligt, hvis du spiller meget på din computer. Det giver dig nemlig mulighed for at kommunikere med dine venner og holdkammerater. Samtidig skærmer det for lyde udefra, så du kan spille helt uforstyrret. Gaming headsets kommer i mange forskellige design og kvaliteter. Vores samarbejdspartnere har nogle af de bedste, som vi har samlet til dig i sortimentet herunder. Når du har fundet det, du gerne vil have, er det bare at bestille det hjem med få klik.

Gamer headsets fås både i udgaver med ledning og i trådløse varianter. Med et trådløs headset slipper du for en ledning, der hænger og dingler og forstyrrer dit spil. Til gengæld får du den mest stabile forbindelse ved et gaming headset med ledning. Men hvis du ikke er hardcore, så er det ikke sikkert, du kan høre forskel.

Forskellige features

Når du skal købe dit gamer headset, skal du tage højde for blandt andet:

  • Frekvensområde
  • Lydfølsomhed
  • Noise cancelling
  • Tilslutningsmuligheder
  • Mikrofonsekvens
  • Justerbarhed

Det er vigtigt, at headsettet kan tilsluttes din enhed til at starte med. Dernæst skal du vurdere, om du f.eks. ønsker noise cancelling, så lyden lukkes helt af. Komforten er også vigtig, og her bør du tage et kig på de puder, der sidder rundt om ørerne. De fås nemlig i skum og læder, og præferencerne herfor er meget individuelle. Sidst, men ikke mindst, betyder designet formentlig også noget, så det kan du også tage med i dine overvejelser.

Skåner familien

Et gaming headset er praktisk, fordi det skåner resten af familien fra de lyde, der kommer fra computerspillet. Det er altså en win-win-situation, fordi både gamer og familie bliver glad.

Gå på udkig i det store udvalg nedenfor, og bestil dit yndlingsgamer headset hjem fra en af vores udvalgte forhandlere allerede i dag.

- 11%
Original price was: kr. 719,00.Current price is: kr. 639,00.
kr. 644,00
kr. 668,00
kr. 878,00
kr. 911,00