Viser alle 87 resultater

Bærbar gamer pc

En bærbar gamer pc er perfekt til dig, der ønsker at kunne tage din gamer pc med dig rundt. Der er stor forskel på pc’ernes ydeevne, og dit valg afhænger helt af, hvilke spil den skal kunne trække. Herunder har vi samlet et solidt udvalg af bærbare gamer pc’er i høj kvalitet fra udvalgte forhandlere. Tag et kig i sortimentet, og køb din nye gamer pc hjem i dag.

En gamer bærbar er supersmart, fordi den kombinerer ydeevnen fra en stationær pc med bekvemmeligheden og fleksibiliteten fra en bærbar computer.

Til både gaming og skolearbejde

Du kan ikke undvære en computer i skolen, og derfor er det oplagt at kombinere din gamer bærbare med den computer, du bruger til skolearbejde. En bærbar computer kan let tages med i rygsækken, så det er intet problem at transportere den fra skrivebordet derhjemme til din plads i klasseværelset.

Ydeevnen er vigtig

Der er mange ting, der spiller ind i valget af en god, bærbar gamer pc. Du bør først og fremmest tage et kig på de specifikationskrav, der er for de spil, du gerne vil spille. Nogle spil har krav til RAM, processor og opløsning for at kunne køre optimalt. Opfylder computeren ikke disse krav, vil den formentlig lagge.

Læg et budget, før du køber en bærbar gamer pc

Jo højere RAM, processor og opløsning, jo flere spil kan computeren som udgangspunkt køre. Det er dog også denne faktor, der udgør de største prisforskelle, så du skal altid forholde dig til dit budget, og hvor meget du er villig til at betale.

Kendte brands indenfor bærbare gamer pc’er

På denne side finder du gamer bærbare fra nogle af de bedste brands på markedet, herunder:

  • ASUS
  • Lenovo
  • Shark Gaming

Køb din nye gamer pc hjem i dag, og glæd dig til mange timers sjov og underholdning.