Viser 1–180 af 339 resultater

Gamer skærm

En god gamer skærm er afgørende for den gode spilleoplevelse. Mange nyere computerspil indeholder mange flotte detaljer, som er vigtige for spillet. Derfor skal opløsningen være så god, at du kan se dem og få det fulde udbytte. Udvalget nedenfor er sammensat af produkter fra vores samarbejdspartnere. Læs mere om gaming skærme her, og find og køb den skærm, der passer til dig.

En gaming monitor skal have en forholdsvis høj opløsning for at kunne gøre det, den skal. En stor del af det at spille computer – især nye spil – er den visuelle oplevelse. De færreste gider se en grynet film i biografen, så hvorfor spille grynede spil på computeren?

Høj opløsning i HD

Opløsningen er derfor vigtig. Den opgøres i pixels. Til gaming bør du som minimum vælge en skærm med opløsningen 1920 x 1080. Det er en fuld HD-skærm med et flot og skarpt billede.

De bedste skærme har en opløsning på 4K og 5K og er helt ideelle som gaming monitor. Du skal bare sikre dig, at din computer er god nok til at håndtere skærmen.

Gaming skærm i den rette størrelse

Størrelsen på din gamer skærm betyder noget for oplevelsen. En for stor skærm kan betyde, at du ikke kan se hele skærmen på én gang og dermed kan få ondt i nakken. Er skærmen derimod for lille, får du ikke den fulde oplevelse og skal måske knibe øjnene sammen for at se detaljerne.

En almindelig størrelse på en gamer skærm er mellem 23,8” og 27”, men du kan få skærme, der er både mindre og større end det.

Derudover skal du tage højde for:

  • Format
  • Farver og kontrast
  • Responstid – gerne 1 – 5 ms
  • Opdateringsfrekvens – gerne 144 hz eller mere
  • Paneltyper
  • Forbindelser

Rådfør dig hos forhandleren, hvis du er i tvivl om dit valg af gamer skærm, og køb den, der matcher dit behov.

kr. 249,00
kr. 1.630,00
- 38%
kr. 1.849,00
- 0%
kr. 1.861,00