Viser alle 41 resultater

Gamer bord

Er du gamer, så sidder du nok omtrent dagligt foran computeren og i lang tid. Derfor bør du også have et gamer bord, som er helt optimalt. Der skal være god plads, og der skal være mulighed for at gemme ledningerne af vejen. Derforuden skal et gaming bord helst have hæve-sænk-funktion, så du kan indstille det præcist til dig. De krav kan bordene her leve op til. Vælg det gamerbord, som passer perfekt til dig, dit budget og dine behov.

Når du skal game, så skal betingelserne være i orden. Det betyder blandt andet, at både gamerstolen og gamer bordet skal være ergonomisk korrekte. Her bliver du præsenteret for et godt udvalg af diverse gaming borde. Bestil din favorit med det samme, så du får optimeret din gaming station.

Hvad kendetegner et godt gamer bord?

Et godt bord til at game ved skal først og fremmest være fleksibelt. Det vil sige, at det skal kunne hæves og sænkes. På den måde kan du tilpasse bordet din siddestilling og til din gamerstol. Derudover bør bordet have flere af disse egenskaber:

  • Krog til headset
  • Huller til kabelgennemføring
  • USB-stik
  • Kopholder
  • Kroge til kabler
  • LED-lys med farveskift

Så får du et gaming bord, som du kan sidde komfortabelt ved i timevis. Der er styr på de mange ledninger, og der er plads nok på bordet – også til det helt store keyboard. På den måde kan du genskabe stemningen fra spillecaféen hjemme hos dig selv.

Alle bordene står solidt og sikkert på gulvet, så de kan sagtens holde til, at bølgerne går højt, når du spiller.

Køb et gaming bord online

Vælg det perfekte bord til dig her i udvalget, bestil det med det samme, og få det leveret inden længe. Så kan du snart få indrettet en helt perfekt gaming-atmosfære, inden du skal game med vennerne næste gang.

kr. 1.038,00
- 39%
Original price was: kr. 3.086,00.Current price is: kr. 1.871,00.
- 2%
Original price was: kr. 2.899,00.Current price is: kr. 2.829,00.
- 4%
Original price was: kr. 3.557,00.Current price is: kr. 3.417,00.
kr. 3.551,00
kr. 3.610,00