Viser 1–180 af 585 resultater

Gamer tastatur

Dit valg af gamer tastatur har stor indflydelse på, om du får en god eller dårlig spilleoplevelse. Derfor er det ikke uvæsentligt, hvilket tastatur du vælger. Der er ikke meget ved at have en fed gamer pc, hvis resten af udstyret ikke følger med. På siden her finder du et udvalg af de fedeste gaming tastaturer til din pc fra vores samarbejdspartnere. Find din favorit, og køb den i dag.

Noget af det vigtigste, når du vælger dit gaming tastatur, er tasterne. Nogle tastaturer kommer med høje taster og høj aktiveringsstyrke, mens andre kommer med lave taster og lav aktiveringsstyrke. Aktiveringsstyrken angiver, hvor let eller hårdt du skal trykke på tasterne, før tastaturet registrerer trykket.

En høj aktiveringsstyrke betyder, at du ikke risikerer at trykke på en tast ved en fejl. Omvendt kan det være et irritationsmoment, hvis du misser en knap i kampens hede, fordi tastaturet ikke registrerede trykket.

Tastaturer med flere formål

Der findes gaming tastaturer, der er lavet specifikt til formålet. Disse er gode, hvis de kun skal bruges til at game. Omvendt er de ikke nødvendigvis særligt gode at skrive på, og derfor bør du måske vælge et andet, hvis det skal bruges til flere ting en bare gaming.

Baggrundslyset på dit gamer tastatur

Gamer tastaturer har mange funktioner, der gør dig mere effektiv i dit spil. F.eks. kan du ændre baggrundsbelysningen, så du får fremhævet de vigtigste knapper eller inddeler tastaturet i sektioner for et bedre overblik.

Nogle tastaturer har flere hundrede sammensætninger, som du kan tilpasse efter dit specifikke behov eller spil. Mange gamer tastaturer kan også indstilles med forskellige tastekombinationer, så du med blot få tryk kan udføre 10-15 handlinger og dermed spille mere effektivt.

Et godt tastatur er vigtigt. Gå ikke på kompromis, men køb dit nye tastatur i dag.

- 32%
Original price was: kr. 949,00.Current price is: kr. 649,00.
- 15%
Original price was: kr. 799,00.Current price is: kr. 680,00.
- 5%
Original price was: kr. 741,00.Current price is: kr. 705,00.
- 28%
Original price was: kr. 1.039,00.Current price is: kr. 749,00.
- 24%
Original price was: kr. 1.135,00.Current price is: kr. 867,00.
- 20%
Original price was: kr. 1.129,00.Current price is: kr. 899,00.
Få Apple AirPods til 0,-, når du bestiller Fri tale med 500 GB data hos Oister.
Se tilbud her!