En armstøtte kan hjælpe dig med at game, selvom du har nedsat muskelstyrke i armen

Senior med VR headset

Døjer du med nedsat muskelstyrke i armen? Så kan det være vanskeligt at game. Der findes dog heldigvis hjælpemidler, som kan hjælpe dig med at holde armen – eksempelvis en elektronisk armstøtte. Her kan du blive klogere på, hvordan den virker.

Nedsat muskelstyrke behøver ikke at begrænse dig

Der kan være mange årsager til, at man døjer med nedsat muskelstyrke. Det kan skyldes en ulykke, en sygdom eller noget helt tredje. Uanset om der er tale om en midlertidig tilstand, eller det er noget, som du lever med permanent, betyder det dog ikke, at du er nødt til at begrænse dig.

Faktisk kan du med relativt simple kneb komme til at game igen. Det kræver blot, at du investerer i en fjederdrevet armstøtte, som stort set gør din arm vægtløs. Det skyldes, at den mekaniske fjeder bevæger armens vægt under aktiviteten, så du ikke skal bruge musklerne for at bevæge og holde armen oppe.

Armstøtten understøtter din arms naturlige bevægelser

En armstøtte består af en række led, som svinger uafhængigt af hinanden, så du opnår en stor bevægelsesfrihed, uden du skal anstrenge dig. Armstøtten understøtter armens naturlige bevægemønster, og det er nemt at justere den, så den matcher dig og din krop. Du fastgører den blot på et bord, hvorefter den er klar til brug.

Du kan få armstøtter i mange forskellige udgaver, men den mest udbredte er den fjederdrevne armstøtte. Hvis du er særligt besværet, kan du i stedet investere i en elektrisk armstøtte. Den kan også hæve og sænke armen til den ønskede højde, hvis du ikke har nogen muskelstyrke tilbage i armen.

Armstøtten er perfekt til dit gaming-setup

Selvom du er besværet og mangler muskelstyrke i armen, er der som nævnt ingen grund til, at du dropper de aktiviteter, som du før kunne lide. Det bliver naturligvis svært at dyrke motion, hvor du skal bruge armen, uanset om det er i forbindelse med at holde balancen, eller om du skal bruge armen aktivt i den pågældende aktivitet.

Du kan dog sagtens blive ved med at game – eller finde glæden ved at spille computerspil på din gamer pc, selvom du har nedsat muskelstyrke i armen. Faktisk er der mange forskellige muligheder for at komme i gang med at game, hvis du mangler bevægelighed, og det handler blot om at gribe de muligheder, som teknologien giver dig.

Få Apple AirPods til 0,-, når du bestiller Fri tale med 500 GB data hos Oister.
Se tilbud her!